Sydkysten Cycling

- En Licensklub på Sydkysten af SjællandEfter en del år i forskellige klubber i Storkøbenhavn, besluttede Martin Hammer Larsen, Martin Pedersen og Henrik Bandsholm sig for at starte en ny klub tilbage i 2013.

De tre erfarne ryttere, satte sig det fælles mål, at stifte den mest innovative Cykelklub for Licens -og motionsryttereryttere på højeste niveau.

Målsætningen var klar fra start :

Vi ville lave de fedste licensløb på alle niveauer. Vi ville afholde Danske Mesterskaber, Cyclo Cross løb, Vi ville skabe muligheder for et Elite Team med udviklings muligheder på højeste niveau i DK og resten af Europa.


Her - 7 år senere - er samtlige mål opnået.


En af vores målsætninger fremadrettet er ønsket om at gøre det muligt for samtlige medlemmer at kunne deltage i klubbens træninger og løb rundt i Skandinavien - ikke kun på Elite niveau, men også på Master Niveau.

Stoltheden over det seneste Danske Mesterskab i BU klasserne vidner om en klub der vil være i front når det handler om at afvikle Mesterskabs Cykling på højeste niveau.

Formanden i klubben ''Henrik Bandsholm'' er ikke ukendt når det handler om organisation og motivation, hans fortid fra hans arbejde på Continental hold i Danmark er i lige tråd med ønsket om at have et konkurrence dygtigt Elite Team.

At have en kompetent ledelse fra SC i ryggen er altafgørende for Teamet, og vi takker for støtte og tillid.


Nyeste tiltag fra klubben er det helt nye ''Projekt Bobler'' Dette projekt er et længe ventet ønske fra Teamet, om at kunne udvikle kommende ryttere til Teamet og det ligger i den lige tråd for klubbens bestyrelse. De kommende Boblere vil under den kommende tid, gøre sig klar til en mulighed!

At kunne korte vejen ned til at kunne komme på et Dansk A Team, tiden vil vise at dette tiltag, lige som andre visioner i Sydkysten Cycling bliver virkelighed.